VIZIUNE, MISIUNE, VALORI

VIZIUNE:
Performanță și succes în toate activitățile exercitate pe piață, oferind servicii de excelență în educație prin promovarea unui model educativ eficient bazat pe respectarea autenticității și unicității persoanei, aducându-i beneficii pe toate planurile vieții și creșterea performanței școlare.

MISIUNE:
Misiunea noastră este să le aducem cursanților claritate și eficiență în procesul lor de învățare, învățându-i CUM să învețe, în funcție de potențialul lor, de competențele lingvistice, de ritmul lor, de modul lor preferat de învățare și tipul lor de inteligență pentru ca ei să învețe fără stres și să ajungă la nivelul de competențe propus într-un timp cât mai scurt posibil, metoda noastră unică contribuind astfel la promovarea serviciilor de excelență din domeniul educației.

VALORI:

1. AUTENTICITATE

Suntem atentici și autenticitatea noastră se vede în toate cursurile pe care le predăm. Susținem autenticitatea și nu concurența. Chiar și concursurile organizate în cadrul  cursului au scopul de a-i ajuta pe cursanți să înțeleagă ce mai au de îmbunătățit la ei pentru a-și putea atinge obiectivul, și nu de a vedea cine e “cel mai bun” sau “cel mai deștept”.

2. UNICITATE

Fiecare din noi este unic, chiar și atunci când învățăm. De aceea, ne-am creat o metodă de predare unicat care se numește așa tocmai pentru că, la crearea cursului, ținem cont de unicitatea cursantului.

“Rețetele” în predare sunt până la un punct. De acolo, aplicăm metoda care i se potrivește cursantului, folosindu-ne de vocația, autenticitatea, pregătirea și experiența noastră în domeniu.

3. EXCELENȚĂ

Să înveți pentru tine, dar să știi pentru toți.” (Nicolae Iorga) nu este un îndemn la perfecționism, ci o frumoasă definiție a excelenței.
Avem o vastă pregătire și experiență în domeniu, iubim oamenii, suntem modele pentru ei și facem ceea ce facem din pasiune. De aceea reușim să le oferim servicii de excelență!

4. EMPATIE

Avem empatie și asta ne ajută să vedem unicitatea cursantului. Empatia este ingredientul care stă la baza metodei noastre unice de predare.

5. PERSEVERENȚĂ

Suntem perseverenți în atingerea obiectivelor propuse.

6. EDUCAȚIE

Educatio înseamnă în limba latină “hrănire, creștere”.  Educația ne aduce cunoaștere, creșterea de care avem nevoie pentru a deveni cea mai bună variantă a noastră. Educația ne duce la adevăr, la autenticitatea noastră. De aceea ea rămâne cartea noastră de vizită, dar și trambulina către succesul nostru. De nivelul ei depinde succesul nostru, indiferent că vorbim de rezultatele școlare sau de cele în afaceri. Iată de ce, dacă ne dorim să avem cu adevărat succes, avem nevoie să ne și educăm continuu.

7. RESPONSABILITATE

Suntem autentici, deci ne asumăm întotdeauna responsabilitatea pentru tot ceea ce facem. Avem nevoie de responsabilitate pentru a fi liberi. De aceea promovăm responsabilitatea în cadrul cursurilor noastre.

8. SUCCES

Suntem oameni de succes, pentru că ne cunoaștem valoarea, ne-o respectăm și știm să aducem plus valoare prin serviciile pe care le prestăm pe piață.

Atunci când predăm, vedem potențialul și calitățile cursanților și îi învățăm CUM să și le folosească pentru a și le valorifica și a ajunge, la rândul lor, la succesul dorit.

9. GRATITUDINE

Le sunt recunoscătoare elevilor și cursanților mei pentru contribuția pe care și-au adus-o la formarea mea ca profesor. Consider că ei mi-au dat diploma de profesor, nu universitatea pe care am absolvit-o. Și le mulțumesc pentru asta.” (Laura Stefania Mara, fondatoarea Power Quality Tradox)