TESTIMONIALE

“Dacă vrei să înveți engleza într-un mod structurat, în ritmul tău, atunci ai ajuns în cel mai potrivit loc. Recomand cu încredere acest curs, deoarece am reușit să avansez în cunoașterea limbii engleze datorită profesionalismului și tehnicilor de predare ale Laurei. Cursul m-a făcut să înțeleg ce înseamnă să înveți din plăcere și mi-a arătat că pot exista ore interactive de la care să pleci cu ceva în minte.”  (Ileana C. inginer mecanic, din Târgoviște, Curs de limba engleză pentru adulți)

“Laura e super faină, e mereu atentă la minusurile cursanților ei. Fără să pun întrebări, știa ce am nevoie. Îi sunt recunoscătoare pentru tot. Recomand din tot sufletul. Eu zic să încercați și nu veți rămâne dezamăgiți.”  (Mariana M., antreprenor din Oradea, Curs de limba engleză pentru adulți)

“Îmi place că la final ne cere feedback despre curs. Îmi place că are răbdare cu toți. Îmi place că depune efort și materialele sunt scrise de ea, nu le ia de pe net.”  (Luka Cojocaru, elev, 13 ani, din Timișoara, Curs de limba engleză pentru adolescenți)

“Mie mi se pare că de când sunt la acest curs, pot scrie mai bine; eu v-aș recomanda pentru că, pe lângă alți profesori, explicați mult mai bine.”  (Șerban Bădin, elev, 13 ani, din Timișoara. Curs de limba engleză pentru adolescenți)

“Cunosc abilitățile de traducător ale Stefaniei Laura Mara, exigența și acuratețea muncii sale pe text, Are talent și inventivitate, e implicată și perfecționistă. Cu încredere se poate conlucra!” (Veronica Balaj, scriitoare, traducere volum de poezii din română în italiană Fuga nel cerchio, volum lansat în România și Italia în 2005).